Westmark - Rivjärn med uppsamlare

-25%

Jämför produkt Westmark - Rivjärn med uppsamlare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Rivjärn med uppsamlare i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Produktinformation

Rivjärn med uppsamlare från tyska Westmark. Varje sida har sin grovlek, alltså fyra valmöjligheter.

Handtaget är tillverkat av greppvänlig plast, vilket förenklar arbetet. En plastburk ingår som smidigt samlar upp det du rivit och ett tillhörande lock finns att sätta på efteråt.

När rivjärnet inte används kan man förvara uppsamlaren inne i rivjärnet, praktiskt och utrymmessparande.Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

Severin - Multihackare

Multihackaren från Severin har vassa knivar i rostfritt stål, två hastighetsnivåer samt pulsfunktion och den kan både riva, vispa, hacka och skiva. En matberedare som är otroligt praktiskt och mindre till storleken vilket gör den enkel att både plocka fram samt ta undan. Den perfekta hjälpredan i köket som underlättar och effektiviserar mat- och baklagning.

Denna kompakta multihackare kan användas till att riva rotfrukter, hacka nötter, vispa grädde eller majonnäs, skiva potatis och mycket mer! En assistent som är underbar att plocka fram till köksbestyren och som hjälper dig spara tid. Det medföljer två skivor, en för vispning och en för rivning. Den har fötter i gummi och står därmed stadigt på underlaget och behållaren rymmer 500 ml. De löstagbara delarna kan enkelt rengöras i diskmaskin.

- River, vispar, hackar och skivar
- 2 hastigheter och pulsfunktion
- Medföljer vispskiva samt rivskiva

Läs mer

Från kunskapsbanken

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.