Sidan innehåller annonslänkar

Dutchdeluxes - Butter Boards oval Ek

Beställ Dutchdeluxes - Butter Boards oval Ek på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Butter Boards oval Ek inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Skärbräda från Dutchdeluxes, tillverkad av solid ek. Den här lite mindre skärbrädan har en slät sida som är perfekt som uppläggningsfat till frukostmackan eller som serveringsfat till ost och annan plockmat.

Den andra sidan har utskurna skåror för som samlar upp vätska så som kött- eller fruktsaft. När skärbrädan inte används blir den en snygg inredningsdetalj om du hänger upp den.Skärbrädan är inoljad med druvkärnolja och bivax och bör oljas in regelbundet för att hålla extra länge. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Medium 37x25 cm -1%

En smidig och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En vacker skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium 37x25 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium är 37 cm lång och 25 cm bred. Den är 2,2 cm tjock för enkel hantering och har spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Skärbrädan är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för förrätter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skärbrädor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Rösle

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Vintage

Se alla produkter
Förkläden matlagning

Förkläden matlagning från Dutchdeluxes

Se alla produkter