Sidan innehåller annonslänkar

Vorwerk VB100


Beställ Vorwerk VB100 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vorwerk VB100 inom kategorin Sladdlösdammsugare.

Se gärna också

Delonghi Xlm405.Rdc Sladdlös Dammsugare - Lila

Med en handhållen kan hantera annat än en snabb dammsugning. Så om du har skrymslen och vrår som kan vara besvärligt för en vanlig dammsugare, eller om du behöver dammsuga efter barnen eller hunden kan en handhållen dammsugare vara lösningen för dig. Det medföljande stativet innebär att denna modell även kan användas som en vanlig dammsugare. Du får en slags två-i-en hybrid som ger dig det bästa av båda världar. Du behöver inte köpa dammsugarpåsar då denna modell har en inbyggd dammbehållare som enkelt kan tas bort och tömmas efter användning. Du kan använda dammsugaren i 30 minuter på en full laddning.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vorwerk

Vorwerk är en lätt hönsras från Hamburg i Tyskland. Det avlades fram i början av 1900-talet av Oskar Vorwerk, köpman och fjäderfäuppfödare. Rasen påminner delvis om lakenfelder, förutom till färgen, vorwerk är alltid gul och svart i färgen medan lakenfelder är vit och svart. Den svarta färgen hos vorwerk är begränsad till halsbehänget och stjärten, resten av kroppen skall helst vara helt gul. Kam och haklappar är röda. Omkring örat är den vit. Vorwerk är en bra kombinationsras med god kött- och äggproduktion. En höna väger 2-2,5 kilogram och en tupp väger omkring 3 kilogram. Äggen har en gulaktig skalfärg och äggvikten är cirka 55 gram. Hönorna har inte så stark ruvlust. Tillväxttakten för kycklingarna är snabb och rasen blir fullt befjädrad tidigt. Det förekommer även en dvärgvariant av rasen, framavlad i Tyskland. En höna av dvärgvarianten väger cirka 700 gram, en tupp 900 gram. Äggvikten för dvärgvarianten är ungefär 35 gram.