Kochblume - Kochblume Slickepott SilIkon 27 cm Grå

Jämför produkt Kochblume - Kochblume Slickepott SilIkon 27 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Kochblume Slickepott SilIkon 27 cm Grå i kategorin Slickepottar och spatlar här hos oss.

Produktinformation

Kochblume Slickepott i silikon har en kärna av rostfritt stål som gör att den tål vardagsslitage mycket bra. Slickepotten är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C upp till 260°C.

Se gärna också

Rösle - Slickepott smal 20 cm Svart -25%

Slickepott från Rösle med handtag i rostfritt stål och huvud i silikon. En slickepott är bra att ha när du bakar och lagar mat eftersom du kan skrapa ur allt innehåll ur bunken eller kastrullen, inget går till spillo. Med denna smala slickepott kommer du åt ordentligt i trånga syltburkar och förpackningar, men den fungerar även perfekt när du ska breda ut glasyr på muffins och andra mindre bakverk. Skraphuvudet är tillverkat i silikon vilket gör det mycket flexibelt så du kommer åt i alla vrår samtidigt som det är riktigt motståndskraftigt mot värme, ända upp till 200 °C.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Knivset

Knivset från Global

Se alla produkter
Assietter

Assietter från PotteryJo

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Vitamix

Se alla produkter