Sidan innehåller annonslänkar

Gastrolux - Stekpanna 32 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stekpanna 32 cm från Gastrolux .

Stekpannor från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
Satake - Satake Stekpanna Kolstål 24 cm

Stekpannor från Satake

Se vad Satake har inom Stekpannor.
Upp till 35% rabatt
Scanpan - HaptIQ Stekpanneset 2 delar 20+28 cm

Stekpannor från Scanpan

Se produkter inom Stekpannor från Scanpan.
Gastrolux - Stekpanna 20 cm

Stekpannor från Gastrolux

Här har vi samlat Stekpannor från Gastrolux.
Eva Trio - Ich Stekpanna 28 cm

Stekpannor från Eva Trio

Se vad Eva Trio har inom Stekpannor.
Le Creuset - TNS stekpanna 28 cm

Stekpannor från Le Creuset

Visa produkter inom Stekpannor från Le Creuset.
Lodge - Stekpanna 43 cm med handtag

Stekpannor från Lodge

Här har vi samlat Stekpannor från Lodge.

Se gärna också

Satake - Satake Stekpanna Kolstål 24 cm -35%

Stekpanna Kolstål 24 cm från Satake är en hamrad kolstålspanna som kommer hålla hela livet om du sköter den rätt!Pannan är förbehandlad och behöver inte brännas in. Kolstålspannor är suveränt för all sorts stekning – grönsaker, fisk & kött. Den tål ugnstemperaturer upp till 250° och har likvärdiga egenskaper som gjutjärn, men klart lägre vikt. De är väldigt tunna och kolstålet rör sig vid upphettning och avsvalning, det är naturligt och normalt att pannorna slår sig en aning. Det påverkar inte de goda egenskaperna.- 2 mm kolstål- Förbehandad- Handtag i rostfritt stål- Ø 24 cm- Kolstålet tål höga temperaturer och ger en riktigt fin stekyta. - Fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion och i ugn.Satake Kolstålspanna är färdiginbränd och är klar för användning efter en första diskning, koka upp vatten i pannan och låt koka några minuter. Diska därefter ur pannan med en svamp och lite diskmedel. Skölj och torka väl. Pannorna blir bättre och bättre med en naturlig nonstick-funktion desto mer man använder dem. Eftersom de är så tunna så slår de sig ofta när de värms och går tillbaka när de svalnar, det är helt naturligt att en kolstålspanna slår sig. Tillagning av produkter med hög syra rekommenderas ej då pannans naturliga skyddslager försämras. Kolstål är känsligt för fukt, låt därför aldrig pannan ligga i blöt. Diskas och skölj pannan i varmt vatten. Handtorka noga direkt. Botten på pannan blir brunaktig och lätt flammig, det är som det ska. Är det stora, hastiga temperaturförändringar kan botten bli ojämn. Hetta därför upp pannan varsamt till önskad temperatur. Vid användning av induktionshäll, använd aldrig boost-effekt, pannan hettas upp för hastigt. Boost är endast till för att koka upp vatten. Häll aldrig kallt vatten i en varm panna.Kolstålspannan får ej diskas i diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024