Kochblume - Stekspade SilIkon smal 29 cm Grå

Beställ Kochblume - Stekspade SilIkon smal 29 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Stekspade SilIkon smal 29 cm Grå inom kategorin Stekspadar.

Produktinformation

Kochblumes Flexible Turner är en smidig stekspade i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage. Stekspaden är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C.

Se gärna också

Victorinox - Kebony Stekspade 20 cm -25%

Victorinox Kebony Stekspade har ett blad på 20 cm i rostfritt stål och ett bekvämt trähandtag. Bladet har en knäck så du lätt kan komma åt när du till exempel ska vända pannkakorna eller flippa dina burgare i stekpannan.

Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.

Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella "Swiss Army Knives" redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Golvlampor

Golvlampor från Aneta

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Anders Petter

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Eva Solo

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Bosch

Se alla produkter