Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Tipp Tapp Tablett 35x48 cm

Beställ Ekelund - Tipp Tapp Tablett 35x48 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Tipp Tapp Tablett 35x48 cm inom kategorin Tabletter.

Produktinformation

Björk-Forth har för Ekelunds Linneväveri skapat Tipp Tapp, en hel granskog där små tomtar busigt kikar fram bakom träden.Att duka med bordstabletter är inte bara snyggt och stämningshöjande det är smart också. Du får automatiskt en med ombonad känsla och slipper eventuellt spill och kladd direkt på bordet.Tipp Tapp finns även som kökshandduk.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Lind DNA - Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm Hazel -17%

Med Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm ur Lind DNAs serie Leather Serene - The Authentic skapar du enkelt en både elegant och praktisk dukning. Bordstabletten Curve finns i en mängd härliga färger att välja mellan så att du kan skapa en personlig dukning. Att använda tabletter är både snyggt och smart, du tillför färg till din dukning samtidigt som du slipper eventuellt spill direkt på bordet.

Curve Leather Serene är tillverkade i OEKO-TEX® återvunnet läder med en gummerad undersida för att säkerställa att tabletten ligger still och inte glider iväg. Använd dem direkt på bordet eller som placemats på en duk, att duka med flera lager skapar en ombonad och genomtänkt känsla och ger dig möjlighet att addera ytterligare färg för en extra effektfull dukning.

Använd dem som de är eller komplettera med de matchande glasunderläggen för att skapa en helhet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tabletter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Marimekko

Se alla produkter
Traktörpannor

Traktörpannor från Scanpan

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Husqvarna

Se alla produkter