Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch MSZV0FB3

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Vakuum Zip-på;sar MSZV0FB3 Bosch

Zip-på;sar som hå;ller maten frä;sch lä;ngre
Hå;ll maten frä;sch lä;ngre och minska matsvinnet. MSZV0FB3 fö;r vakuumfö;rvaring hå;ller maten frä;sch lä;ngre i kylen, frysen eller skafferiet. Fö;rpackningen innehå;ller 10 stora zip-på;sar (3,8 liter).

Kan å;teranvä;ndas
På;sarna ä;r starka och har flera lager som skapar en lufttä;t livsmedelsfö;rvaring. Insidan har en struktur fö;r att luften lä;ttare ska kunna pumpas ut. På;sarna ä;r å;teranvä;ndningsbara och har dubbel zip fö;rslutning fö;r enkel stä;ngning och ö;ppning. De har en vit etikett att skriva på; fö;r att ha kontroll på; innehå;ll och datum.

Sä;kra att anvä;nda
På;sarna ä;r slitstarka, doft- och smakneutrala samt sä;kra att anvä;nda i mikrovå;gsugn. De ä;r diskmaskinsä;kra och alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel ä;r BPA-fria.

Laga kö;tt, fisk och grö;nsaker sous-vide
Laga maten med sous-vide och få; ut maximalt av smaken. Zip-på;sarna fö;r vakuum ä;r perfekta fö;r denna matlagningsmetod. Fö;rslut på;sen med kö;tt, fisk eller grö;nsaker och pumpa sedan ut luften. Nu kan du tillaga i å;nga eller vattenbad upp till 85°C. Maten kommer att bli bå;de smakrik och saftig.

Flexibelt system
Vakuumventilen ä;r utvecklad fö;r att passa fö;r Bosch stavmixers med vakuumpump och VitaMaxx vakuumblender. Ett flexibelt system med må;nga mö;jligheter.


Beställ Bosch MSZV0FB3 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch MSZV0FB3 inom kategorin Tillbehör köksapparater.

Kategori: Tillbehör köksapparater
Artikelnummer: 115723
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.