Ankarsrum

Ankarsrum Baking Steel Tillbehör Till Köksapparater

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Uppgradera till en stenugn Med Ankarsrums bakstål kan du uppgradera din vanliga ugn så att den värms upp som en vedeldad ugn och få pizza av högsta kvalitet på bara 2 minuter. Du kan få så hög värme genom att använda ugnens grillelement fullt ut, genom att placera ditt stål på gallret högst upp i ugnen, ca. 5 cm från grillelementet. Slå på den högsta effekten på "grillen" och låt stålet värma i ungefär en timme. Det fasta bakstålet absorberar värmen från grillelementet och värms upp till mycket höga temperaturer. Skjut in din pizza med den handgjorda pizzaspateln från Ankarsrum - och på bara två minuter har du en ångande varm pizza med krispiga kanter och guldbruna bottnar. Baka stål som en biffplatta Vill du använda bakplåten som en biffplatta? Ankarsrums bakstål kan göra detsamma. Bakstålet kan också användas på grillen, inte bara till pizza, utan också som en biffplatta för allt från grönsaker till skaldjur och hamburgare. Bakstålet från Ankarsrum klarar det mesta! Lång hållbarhet Vårt bakstål är laserskuret från en massiv stålplåt och är därför nästan omöjligt att förstöra. Ryggstolar, som vår Ankarsrum Assistant Original, kan förmodligen också ärvas i generationer om de tas väl om hand. Vi räknar med att bakstålet håller i minst 30 år. Garantin gäller därför lika länge och täcker bakstålets funktion och inte mot rost. Det viktigaste är att stålet hålls torrt och rent när det förvaras för att undvika rost. Annars tål stålet det mesta! Om stålet har använts i ugnen rekommenderas att det får svalna i minst en timme för att vara lättare att hantera och sedan tvättas och torkas torrt. Om den har använts som en utomhuspanna kan du tvätta den när den fortfarande är varm för att enkelt ta bort stekrester. Stålull och grillrengöringsverktyg kan användas och skadar inte stålet. Kom alltid ihåg att torka stålet efteråt och förvara det på en torr plats.


Beställ Ankarsrum Baking Steel Tillbehör Till Köksapparater på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ankarsrum Baking Steel Tillbehör Till Köksapparater inom kategorin Tillbehör till köksapparater.

Kategori: Tillbehör till köksapparater
Artikelnummer: A-920900071
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik.

Steel

Steel är ett svenskt hårdrocksband från Infjärden utanför Piteå, bildat 1979-80 av Claes och Egon. Till en början hette bandet Ciel och sättningen bestod av orgel och trummor. Orgeln byttes tämligen omgående ut mot gitarr och bandet bytte namn, först till Gepard och sedan till Steel. Musiken utvecklades efterhand åt det tyngre hållet. 1985 gick gitarristen Micael Jonsson och sångaren Anders Berggren med i bandet. Egon började nu spela bas och låtar värda att nämna med denna uppsättning är Run Through The Night och Victoria. Efter kort tid lämnade Anders B. bandet samtidigt som Micael J tog tillfällig time out för att spela bas i bandet Fenors söner. Våren 1986 återkom Jonsson och återförende gjorde de en mytomspunnen spelning i Sjulnäs sporthall. I förbandet Powerslave ingick bland annat kompgitarristen Anders Eriksson som senare samma år anslöt sig till Steel. 1987 axlade Tony "Carrot" Lundmark rollen som sångare. Året kom för övrigt att bli det mest händelserika och betydelsefulla året för bandet. Rock-SM i mars, live-radiospelning i april och slutligen skivinspelning i maj. Skivan betitlades Rock Meets Metal och gavs ut av på engelska skivbolaget Ebony Records. Plattan sålde dock inte bra och i Rock-SM tog det stopp redan i kvartsfinalen. Erfarenheterna var dock viktiga för bandets fortsatta musicierande. Sångaren Tony slutade i bandet 1988 och Peter Lönnberg började sjunga istället. Gamla låtar spelades in på nytt men några fler konsterter blev det inte. Anders Eriksson hoppade av bandet 1988 men återkom året därpå, nu som sångare och gitarrist. Musikstilen ändrades från hårdrock till en en mer bluesrockig framtoning där covers var repertoarens huvudingrediens. I samband med detta bytte bandet namn till Blues Moose och Steels saga var all.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.