Rörstrand - Swedish Grace Ugnsfat 20x28 cm Snö

Jämför produkt Rörstrand - Swedish Grace Ugnsfat 20x28 cm Snö online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Swedish Grace Ugnsfat 20x28 cm Snö i kategorin Ugnsformar här hos oss.

Produktinformation

Ett ugnsfat från Swedish Grace som kan användas till det mesta. Servera en god varmrätt/efterrätt och låt var och en ta till sin tallrik.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ugnsformar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Rörstrand - Swedish Grace Ugnsfat 20x28 cm Snö

Ugnsformar från Rörstrand

Missa inga bra priser på Ugnsformar från Rörstrand.
Upp till 39% rabatt
Scanpan - TechnIQ Roaster 28x28 cm

Ugnsformar från Scanpan

Visa produkter inom Ugnsformar från Scanpan.
Upp till 48% rabatt
PotteryJo - Daria Ugnsform 35 cm Clean grey

Ugnsformar från PotteryJo

Här har vi samlat Ugnsformar från PotteryJo.
Upp till 25% rabatt
Staub - Ugnsform 34x24 cm Vit

Ugnsformar från Staub

Utforska allt inom Ugnsformar från Staub.
Upp till 40% rabatt
Modern House - Black Satin Ugnsfast Form 34x26 cm Svart

Ugnsformar från Modern House

Se produkter inom Ugnsformar från Modern House.
Upp till 30% rabatt
Pyrex - Bake & Enjoy Ugnsform rund 27 cm

Ugnsformar från Pyrex

Se vad Pyrex har inom Ugnsformar.

Se gärna också

Kockums - Ugnsform Rund 24 cm Kräm

Ugnsform Rund 24 cm från Kockums i tidlös design är tillverkad i högkvalitativ emalj. Ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar. Med ett bevarat formspråk och signaturfärg blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.

Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Kockums produkter tillverkas med omsorg och noggrannhet. De tar också största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är därför helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd aldrig max värme på induktionshäll.
- Hetta aldrig upp en tom gryta.
- Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten. Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.
- Använd redskap av silikon eller trä.
- Undvik metallredskap då dessa kan repa emaljen.
- Rengöring: Låt kärlet svalna innan det sköljs eller diskas. Diska med varmt vatten och milt diskmedel. Skölj med vatten och torka noggrant. Diskmaskin kan användas men för att behålla färgens lyster rekommenderas handdisk.
- Använd endast mjuka diskredskap.
- Om något bränts fast rekommenderar vi att man ställer kärlet i blöt 10–15 minuter. Töm ut vattnet och häll därefter i citronsaft eller linoljesåpa. Låt stå några minuter och bearbeta därefter med en mjuk svamp.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023