Dutchdeluxes - Ugnsform 27x24 cm Mässing

Jämför produkt Dutchdeluxes - Ugnsform 27x24 cm Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dutchdeluxes - Ugnsform 27x24 cm Mässing i kategorin Ugnsformset här hos oss.

Produktinformation

Rustik ugnsform i keramik från Dutchdeluxes. Laga en god lasagne, ugnsrostade grönsaker eller använd det medföljande locket och låt en gryta puttra i ugnsformen.

Det medföljer även ett underlägg i kork som både blir en snygg detalj på middagsbordet samtidigt som det är format för att passa perfekt ovanpå locket. Formarna skyddas därför mot repor och skav vid stapling i varandra.Den ugnssäkra formen är handgjord och tål mikrovågsugn samt maskindisk.

Se gärna också

Le Creuset - Heritage Rektangulär Form 19x15 cm Cerise

Rektangulär form i stengods från Le Creuset och serien Heritage. Dess rektangulära form passar till alla slags ingredienser, vilket gör den mycket användbar i vardagen till både ugnsrostning, bakning, marinering och servering. Den har snäckformade handtag som gör den enkel och säker att greppa och flytta omkring, och de höga sidorna ger dig gott om plats för dina rätter.

Denna form är tillverkad av speciella leror som upprätthåller jämn temperatur och är mycket stark och hållbar. Tål temperaturer från -23 °C till +260 °C.

I Le Creusets sortiment finns i en mängd olika färger som blir färgstarka inslag i ditt kök. Välj utifrån just din stil och smak.

Detta är den minsta Heritage-formen med sin volym på 1 liter. Komplettera gärna med de större formarna för en bra och varierande bas för din matlagning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ugnsformset

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Electrolux

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Ankarsrum

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Zwilling

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Vintage

Se alla produkter