Eico

Eico Vittoria 60 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Denna köksfläkt Eico-5706 fra EICO har en maximal kapacitet på 569 m3/h, vilket betyder att den passar fint till det lite mindre köket. En fördel med inbyggnadsfläktar är att de är mer diskreta än fri- och vägghängda modeller. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp ovanför spisen och är på det viset inte särskilt synlig. Men eftersom den ska byggas in är det desto viktigare att du mäter ordentligt så du har tillräckligt plats i skåpet till fläkten.


Jämför produkt Eico Vittoria 60 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eico Vittoria 60 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål i kategorin Underbyggnadsfläktar här hos oss.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: EICO-5706
Visa fler

Från kunskapsbanken

160

160 (CLX) var ett skottår som började en måndag i den julianska kalendern.

Box

Box kan syfta på: Hästbox – ett utrymme för hästar Postbox – en låda dit post skickas istället för till en gatuadress Samlingsbox – en typ av förpackning för bl.a. skivor och böcker

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.