Eico

Eico Vittoria 80 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En normalstor villa eller en lite större lägenhet har oftast ett mellanstort kök som denna köksfläkt Eico-5707 från EICO med sin kapacitet på upp till 664 m3/h, enkelt kan hålla luften ren i och utan irriterande matos. Om du föredrar en mer diskret köksfläkt är en underbyggnadsfläkt ett bra alternativ. Den största delen av fläkten göms bort i en köksmodul, oftast ett köksskåp ovanför spisen och denna typ av fläkt är därför inte särskilt synlig.Det är dock viktigt att du kontrollerar alla mått så att du säkert har plats till den.


Beställ Eico Vittoria 80 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Eico Vittoria 80 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: EICO-5707
Visa fler

Från kunskapsbanken

1180

1180 (MCLXXX) var ett skottår som började en tisdag i den Julianska kalendern.

Box

Box kan syfta på: Hästbox – ett utrymme för hästar Postbox – en låda dit post skickas istället för till en gatuadress Samlingsbox – en typ av förpackning för bl.a. skivor och böcker

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.