Thermex

Manchester/thermex K501 50 Cm Hvid 1 Motor Underbyggnadsfläkt - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Om ditt kök är ett av de mindre har du inte behov för en köksfläkt med extra stor kapacitet. Denna modell 520.42.5001.2 från Thermex har en kapacitet på upp till 200 m3/h och passar därför perfekt till mindre kök. En fördel med inbyggnadsfläktar är att de är mer diskreta än fri- och vägghängda modeller. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp ovanför spisen och är på det viset inte särskilt synlig. Men eftersom den ska byggas in är det desto viktigare att du mäter ordentligt så du har tillräckligt plats i skåpet till fläkten. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation.


Jämför produkt Manchester/thermex K501 50 Cm Hvid 1 Motor Underbyggnadsfläkt - Vit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Manchester/thermex K501 50 Cm Hvid 1 Motor Underbyggnadsfläkt - Vit i kategorin Underbyggnadsfläktar här hos oss.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: 520.42.5001.2
Visa fler

Från kunskapsbanken

1150

1150 (MCL) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.

Hvid

Witten leder hit. Se även vittenHvid eller vitten var ett danskt-norskt silvermynt efter tysk förebild, som var i användning under perioden 1483–1578. Förebilden, vitten, började präglas i Flensburg i mitten av 1300-talet. En hvid var lika med fyra penningar och tre hvid motsvarade en skilling. Så småningom präglades myntet (bland annat i Malmö) i så stora mängder att det fick allt mindre värde och i slutet av 1500-talet kunde det gå upp till sex hvid på en skilling. På 1600-talet slogs ett motsvarande mynt i koppar som upphörde att myntas i slutet av detta århundrade. I Norge präglades de första hvid-mynten i Bergen under kung Hans (1483– 1513). Sedan präglades hvid-mynt i både Bergen och Nidaros (nuvarande Trondheim) under ärkebiskop Gaute Ivarsson, kung Fredrik I och ärkebiskop Erik Valkendorf. Hvid präglade i Nidaros kallades St. Olavsvid och hvid präglade av kungamakten kallades kronhvid.

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Motorola

Motorola, Inc. var ett amerikanskt elektronikföretag, grundat 1928. Företaget tillverkade ursprungligen mest bilradioapparater och har senare inriktat sig på utrustning för tele-, radio- och datakommunikation, mobiltelefoner, samt en stor mängd halvledarkomponenter. Motorola lanserade systemet Iridium för satellittelefoni, vilket blev ett ekonomiskt fiasko. Den 4 januari 2011 meddelade Motorola att företaget hade delats upp i två enskilda företag, Motorola Mobility LLC och Motorola Solutions, Inc.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.