Cylinda Cyl-9004450 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål

Beställ Cylinda Cyl-9004450 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9004450 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Produktinformation

En normalstor villa eller en lite större lägenhet har oftast ett mellanstort kök som denna köksfläkt Cyl-9004450 från Cylinda med sin kapacitet på upp till 723 m3/h, enkelt kan hålla luften ren i och utan irriterande matos. Eftersom denna typ av köksfläkt hamnar blir blickfånget i ditt kök ska du välja en design du verkligen gillar.

Fördelen är också att en vägghängd modell är riktigt effektiv. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal.

Se gärna också

Witt Vision55 White -2 Vägghängd Köksfläkt - Vit/glas

Denna köksfläkt Vision55w2 från Witt passar bra till ett kök i normalstor storlek och dens kapacitet ligger på 748 m3/h och håller effektivt luften i köket fräsch. Den har en ljudnivå på upp till 59 dB, så det är en förhållandevis tystgående köksfläkt och lägre än ljudnivån vid ett normalt samtal som ligger på 60 dB. Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om. Om du är trött på att köksfläkten tar upp mycket plats i köket och över din spis, är denna snedställda modell ett perfekt val. Du får frigjort en massa plats och luft och kan fokusera på matlagningen. Då köksfläkten levereras med en glasskärm som skyddar mot matstänk eetc. kommer du få mindre arbete med att hålla den ren. Samtidigt ger glasskärmen ett effektfullt och stilrent uttryck till köksfläkten. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation. NOTERA! Levereras med svart skorsten och svart stomme.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Strykjärn

Strykjärn från Philips

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Design House Stockholm

Se alla produkter
Champagnekylare

Champagnekylare från Culinary Concepts

Se alla produkter