Cylinda Cyl-9004457 Vägghängd Köksfläkt - Vit

Beställ Cylinda Cyl-9004457 Vägghängd Köksfläkt - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9004457 Vägghängd Köksfläkt - Vit inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Produktinformation

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt Cyl-9004457 från Cylinda en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 736 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri.

Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om.

Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter. .

Se gärna också

Eico Frame 80 N Em - Link Vägghängda Köksflaktar Svart/glas

Har du ett lite mindre kök har du inte behov för en köksfläkt med jättestor kapacitet. Därför är denna köksfläkt Eico-5813 fra EICO beräknad till lite mindre kök och klarar med sin kapacitet på 600 m3/h att effektivt hålla matos och lukt borta. På maximal effekt är köksfläktens ljudnivå fortfarande lägre än ljudnivån vid ett normalt samtal. Köksfläktens maxnivå är lägre än ett normalt samtal som ligger å 60 dB. Så med sina 57 dB, behöver du inte frukta att denna köksfläkt ska överrösta allt när den är igång. Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket. Denna köksfläkt kommer inklusive motor. En vägghängd köksfläkt har stor synlighet i ditt kök så du ska vara säker på att du gillar utseendet på den du väljer. Samtidigt är denna typ av köksfläkt bland de mest effektiva. Köksfläkten är snedställd utformad vilket betyder att den vänder snett uppåt istället för att hänga ner över spisen Du får på så vis mer plats att arbeta över grytorna och det hela känns inte så trångt. Den påmonterade glasskärmen skyddar fläktens yta genom att fånga upp matstänk och damm och är samtidigt lätt att hålla ren. Men utöver den praktiska funktionen ger den också köksfläkten ett stilrent uttryck.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Övrigt  tillbehör kyl  frys

Övrigt tillbehör kyl frys från Tollco

Se alla produkter
Kylboxar

Kylboxar från Mobicool

Se alla produkter
Batterier

Batterier från Nedis

Se alla produkter
Barnflaskor

Barnflaskor från Rätt Start

Se alla produkter