Aeg

Aeg Dvb4850w Vägghängd Köksfläkt - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Karakteristisk design med kraftfull funktion Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt Dvb4850w från AEG en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 647 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Eftersom denna typ av köksfläkt hamnar blir blickfånget i ditt kök ska du välja en design du verkligen gillar. Fördelen är också att en vägghängd modell är riktigt effektiv. Denna modell är en så kallad snedställd köksfläkt, vilket betyder att den vänder uppåt, istället för att hänga in över din spishäll. På så vis får du extra luft och arbetsplats. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.


Jämför produkt Aeg Dvb4850w Vägghängd Köksfläkt - Vit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aeg Dvb4850w Vägghängd Köksfläkt - Vit i kategorin Vägghängdaköksfläktar här hos oss.

Kategori: Vägghängdaköksfläktar
Artikelnummer: DVB4850W
Visa fler

Från kunskapsbanken

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.