Konstsmide Potenza vägglykta 7987-250

Jämför produkt Konstsmide Potenza vägglykta 7987-250 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Konstsmide Potenza vägglykta 7987-250 i kategorin Vägglampor utomhus här hos oss.

Produktinformation

Vä;gglykta Potenza 7987-250 frå;n KonstsmidePotenza ä;r en modern vä;gglampa frå;n Konstsmide. Armaturen ger en vacker ljusbild frå;n de två; ljuskä;llorna och blä;ndar inte framå;t, det gö;r den perfekt att montera i ö;gonhö;jd vid ytterdö;rren.Potenza ä;r gjord fö;r en ljuskä;lla på; max 6 W (LED) med GU10 sockel.Armaturen ä;r IP54 klassad. .

Se gärna också

Elvita E118423

<h2>Fasadlampa&nbsp;E118423 Elvita</h2> <p>Svarta utomhusspotlights, som E118423 fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/elvita-start">Elvita</a>, med 8W upp-/ned-ljus och inbyggda 3000 k LED-lampor, &auml;r utm&auml;rkta f&ouml;r att skapa en elegant och modern belysning f&ouml;r din fasad eller uteplats. Denna typ av armatur ger en vacker belysning upp&aring;t och ned&aring;t, vilket skapar en dramatisk effekt p&aring; v&auml;ggar och byggnader.</p> <p><strong>Maximal livsl&auml;ngd och minimal energif&ouml;rbrukning med LED</strong><br />En av f&ouml;rdelarna med LED-lampor &auml;r att de &auml;r mycket energieffektiva och har en l&aring;ng livsl&auml;ngd, vilket g&ouml;r dem idealiska f&ouml;r utomhusbruk d&auml;r belysningen ofta &auml;r p&aring; under en l&auml;ngre tid. LED-lampor avger ocks&aring; minimal v&auml;rme, vilket inneb&auml;r att de &auml;r s&auml;kra att anv&auml;nda runt v&auml;xter och andra tr&auml;dg&aring;rdsdekorationer. Den inbyggda ljusk&auml;llan har en f&auml;rgtemperatur p&aring; 3000 K, vilket &auml;r en varm vit f&auml;rg, som liknar ljuset fr&aring;n en traditionell gl&ouml;dlampa.</p> <p><strong>Modern och stilren utomhusmilj&ouml;</strong><br />E118423 Elvita har en elegant, svart yta som passar bra in i de flesta moderna stilar. Armaturen &auml;r ocks&aring; tillverkad av h&ouml;gkvalitativt material och &auml;r utformad f&ouml;r att t&aring;la utmanande v&auml;derf&ouml;rh&aring;llanden. Detta g&ouml;r den till ett utm&auml;rkt val f&ouml;r dig som s&ouml;ker en h&aring;llbar <a href="https://www.elon.se/belysning/utomhusbelysning">utomhusbelysning</a> som &auml;r b&aring;de stilren och funktionell.</p> <p>Sammanfattningsvis &auml;r E118423 Elvita en utm&auml;rkt svart utomhusspot som ger en elegant och modern belysning med dess ljus upp&aring;t och ned&aring;t. Detta &auml;r ett utm&auml;rkt val f&ouml;r dig som s&ouml;ker en h&ouml;gkvalitativ och h&aring;llbar belysningsl&ouml;sning f&ouml;r din fasad.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Servisset

Servisset från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Plafonder

Plafonder från Aneta

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Ariete

Se alla produkter
Brandskydd  säkerhet

Brandskydd säkerhet från Nexa

Se alla produkter