Sidan innehåller annonslänkar

Markslöjd DIONE 108420

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vä;gglampa Dione 108420 Markslö;jd Dione 108420 frå;n Markslö;jd ä;r en snygg vä;gglampa som kombinerar en mattsvart metallbas med en stor opalfä;rgad glaskula som lyser upp rummet mjukt. Lampan hä;nger i luften och ger ett modernt intryck i hemmet.

Enkel installation, eget ljusvalDen hä;r lampan behö;ver en E14-ljuskä;lla som du kö;per separat.Dione kommer med en två; meter lå;ng, transparent sladd med en strö;mbrytare. Du hä;nger upp lampan med en bygel som medfö;ljer.

Fö;r varje hö;rn i hemmetDione passar i vilket rum som helst – vid sä;ngen, i hallen eller varfö;r inte i vardagsrummet? Dess design ä;r bå;de praktisk och fin och blir en stilfull del av ditt hem. Praktisk belysning med stilAtt vä;lja Dione innebä;r att du få;r en lampa som ä;r bå;de anvä;ndbar och en fin detalj i rummet.

En bra lampa gö;r mycket fö;r hemmets kä;nsla. Lå;t Dione bli den dä;r lilla extra detaljen som lyser upp ditt hem. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024