Bosch Professional

Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18V-60 CT 2X5.0AH LBOXX

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18V-60 CT 2X5.0AH LBOXX


Jämför produkt Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18V-60 CT 2X5.0AH LBOXX online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18V-60 CT 2X5.0AH LBOXX i kategorin Verktygmaskiner här hos oss.

Kategori: Verktygmaskiner
Artikelnummer: RB-06019G1101
Visa fler

Från kunskapsbanken

Skruvdragare

Skruvdragare är en elektriskt eller pneumatiskt driven apparat för att montera skruv och/eller borra. En skruvdragare för montering av mutter eller skruvar med sexkantigt huvud (kan även skruvas i med hylsnyckel) kan kallas bultdragare.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.