Bosch Professional

Bosch Professional - STICKSÅG BYGEL GST 18 V-LIB SOLO L-BOXX

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Bosch Professional - STICKSÅG BYGEL GST 18 V-LIB SOLO L-BOXX


Jämför produkt Bosch Professional - STICKSÅG BYGEL GST 18 V-LIB SOLO L-BOXX online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Professional - STICKSÅG BYGEL GST 18 V-LIB SOLO L-BOXX i kategorin Verktygmaskiner här hos oss.

Kategori: Verktygmaskiner
Artikelnummer: RB-06015A6101
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bygel

Bygel är en i järn, läder eller annat material utförd ring; rund, elliptisk eller i annan form som tjänar till stöd fäste eller skydd för något.Exempel på byglar är stigbygel, låsbygel, värjbygel med flera. Elektronikkomponenten behandlas under bygling. För bygel på spårvagnar, se strömavtagare och för bygeln i en bysthållare se BH-bygel.

1180

1180 (MCLXXX) var ett skottår som började en tisdag i den Julianska kalendern.

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.