Bosch Professional

Bosch Professional - STYRSKENAADAPTER FSN OFA FÖR GOF

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Bosch Professional - STYRSKENAADAPTER FSN OFA FÖR GOF online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Professional - STYRSKENAADAPTER FSN OFA FÖR GOF i kategorin Verktygmaskiner här hos oss.

Kategori: Verktygmaskiner
Artikelnummer: RB-1600Z0000G
Visa fler

Från kunskapsbanken

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.

Gof

Gof är ett berg i Etiopien. Det ligger i regionen Oromia, i den södra delen av landet, 600 km söder om huvudstaden Addis Abeba. Toppen på Gof är 1 526 meter över havet, eller 339 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 6,2 km.Terrängen runt Gof är huvudsakligen platt, men den allra närmaste omgivningen är kuperad. Gof är den högsta punkten i trakten. Runt Gof är det mycket glesbefolkat, med 5 invånare per kvadratkilometer. Det finns inga samhällen i närheten. Trakten runt Gof består i huvudsak av gräsmarker.Årsmedeltemperaturen i trakten är 24 °C. Den varmaste månaden är januari, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är maj, med 20 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 445 millimeter. Den regnigaste månaden är april, med i genomsnitt 102 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 1 mm nederbörd.