Bosch Professional

Bosch Professional - TIGERSÅG GSA 18 V-LI C SOLO L-BOXX

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Bosch Professional - TIGERSÅG GSA 18 V-LI C SOLO L-BOXX


Jämför produkt Bosch Professional - TIGERSÅG GSA 18 V-LI C SOLO L-BOXX online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Professional - TIGERSÅG GSA 18 V-LI C SOLO L-BOXX i kategorin Verktygmaskiner här hos oss.

Kategori: Verktygmaskiner
Artikelnummer: RB-06016A5001
Visa fler

Från kunskapsbanken

1180

1180 (MCLXXX) var ett skottår som började en tisdag i den Julianska kalendern.

Ach

Ach är ett vattendrag i Österrike. Det ligger i förbundslandet Oberösterreich, i den norra delen av landet, 230 kilometer väster om huvudstaden Wien. Trakten runt Ach består till största delen av jordbruksmark. Runt Ach är det ganska tätbefolkat, med 93 invånare per kvadratkilometer. Inlandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 19 °C, och den kallaste är januari, med −6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 530 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 186 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 60 mm nederbörd.

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.