Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 55 cl 6-pack

Beställ Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 55 cl 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 55 cl 6-pack inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Elegant rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. I det här vinglaset har man valt att fokusera på oxidation och balansering av viner med tydliga tanniner.

Open Up Tannic är ett glas för fylliga, smakrika viner som kräver rikligt med oxidation. Detta vinglas presenterar sträva ekfatslagrade viner på ett mycket vackert vis, med tydlig balans och jämn exponering av dess nyanser.

Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande.

Se gärna också

Riedel - Ouverture Magnum Rödvinsglas 2-pack -25%

Riedel Ouverture Magnum Rödvinsglas är ett komplement till det mindre rödvinsglaset och passar särskilt bra till kraftiga röda viner. Den generösa kupan mildrar strävheten, samtidigt som den framhäver vinets aromer och fruktsötma. Glaset har en klassisk och tidlös design som både fungerar till lugna hemmakvällar och festliga tillställningar.

Serien Ouverture har, till skillnad från Riedels övriga vinglasserier, inga druvspecifika glas. I serien Ouverture finns såväl vattenglas som vin- och spritglas i kristall. Ouverture är en bra ingång till Riedels sortiment och glasen går utmärkt att diska i diskmaskinen.

Riedel Ouverture Magnum Rödvinsglas rymmer 59 cl och levereras i ett 2-pack.

Känn dig även extra trygg då dessa glas ingår i Cerveras glasgaranti.

Vi på Cervera tycker att glas är till för att användas, därför erbjuder vi våra medlemmar 2 års garanti på alla glas på fot. Går ditt glas sönder får du ett nytt av oss, helt utan kostnad. För att använda garantin besöker du någon av våra butiker, tar med ditt kvitto och foten till det trasiga glaset. Om du har beställt glaset via cervera.se gör du antingen enligt ovan eller kontaktar vår kundservice samt bifogar ditt ordernummer och bild på det trasiga glaset.

Är du inte redan medlem, så blir du det enkelt på vår hemsida eller genom att besöka någon av våra butiker.

*Gäller samtliga glas på fot. Det aktuella glaset måste finnas i leverantörens aktuella sortiment för att garantin ska gälla.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Smeg

Se alla produkter
Kyl  frys side-by-side

Kyl frys side-by-side från Elvita

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Iittala

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Zassenhaus

Se alla produkter