Sidan innehåller annonslänkar

Coravin - Fodral till Vinöppnare

Beställ Coravin - Fodral till Vinöppnare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coravin - Fodral till Vinöppnare inom kategorin Vinöppnare.

Produktinformation

Ett fodral för att förvara din Coravin vinöppnare samt med fack för två kapsuler. Denna förvaringsväska gör det enkelt för dig att förvara och transportera din vinöppnare så du kan njuta av gott vin oavsett om du är hemma, på picknick eller gäst! Passar Coravin Modell 3, 5 eller 6.

Se gärna också

Coravin - Model 6 Vinöppnare Äppelröd

Du behöver aldrig mer säga ”Jag tar det som är öppnat”. Nu kan du dricka och servera vilket vin du vill med Coravins vinbevarare Modell 6.

Tack vare den patenterade Coravin-tekniken kan du dricka vilket vin du vill, i valfri mängd, utan att dra ur korken. För bara in, luta och häll upp precis så mycket vin som du och dina gäster vill ha – så kan du spara resten av flaskan i veckor, månader eller till och med år!

Nya och förbättrade SmartClamps gör systemet enkelt att fästa och lossa från just det vin du känner för. Du placerar bara systemet i linje med toppen av flaskan och installerar med hjälp av ett snabbt, bestämt tryck. När du är klar lossar du systemet med ett snabbt, bestämt ryck – och du kan använda det om och om igen!

Modell 6 ingår:
- 1 model 6 vinöppnare med standardnål
- 2 kapslar
- 1 skruvkork

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Anders Petter

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Åry Home

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Broste Copenhagen

Se alla produkter