Sidan innehåller annonslänkar

Coravin - Kapslar Argon 24 stycken

Jämför produkt Coravin - Kapslar Argon 24 stycken online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coravin - Kapslar Argon 24 stycken i kategorin Vinöppnare här hos oss.

Produktinformation

Kapslar med argongas från Coravin - att komplettera med till Coravin vinkonserveringssystem.- Fylld med 99,99% ren argongas- Patenterad lock- och tätningsteknik- Speciellt tillverkad i Österrike med de senaste tillverkningsprocesserna- Patroner är gjorda av återvinningsbart stål .

Se gärna också

Laguiole - Vinöppnare Sommelier Olivträ -25%

En exklusiv handgjord korkskruv i kyparmodell från franska Laguiole en Aubrac tillverkad i rostfritt stål med ett handtag i vackert trä. Längd 12 cm.

Kyparkniven med inbyggt flasköppnare är inte bara vacker att titta på, den är även enkel och bekväm att använda och är därför en favorit bland världens sommelierer. Varje vinöppnare är handtillverkad av skickliga hantverkare med lång erfarenhet, där varje korkskruv tillverkas av samma hantverkare från början till slut. Varje träbit till korkskruven är noga utvalt vilket gör den till en unik och hållbar produkt. Baksidan pryds av Laguiole en Aubracs ikoniska bi samt ett vackert mönster som är unikt för varje hantverkare.

Laguiole en Aubrac® har förtjänat den franska märkningen “Entreprise du Patrimoine Vivant“, som är ett erkännande från franska staten för att prisa franska företag för deras excellens inom traditionell och industriell sakkunskap. Sedan 1829 har de tillverkat knivar i den lilla byn Laguiole och tillverkar världens bästa knivar och korkskruvar enligt många. Laguioles varor håller otroligt hög kvalitet och Laguiole en Aubrac lämnar därför livstidsgaranti på alla sina produkter. Öppnaren kommer i en lyxig trälåda i ek med integrerad magnet och självklart ett äkthetscertifikat vilket gör den till en perfekt present. Då trä är ett levande material kan vissa skiftningar i färg förekomma.

Vinöppnaren finns att välja mellan följande varianter.
- Blankt rostfritt stål och handtag i Grön Cholla Kaktus fylld med grön resin .
- Matt rostfritt stål och handtag i ebenholts är ett exklusivt trämaterial och karaktäriseras av dess naturliga svarta färg, hårdhet samt höga densitet.
- Matt rostfritt stål och handtag i enträ som är känt för den behagliga peppriga doften som stannar kvar hela dess livstid.
- Matt rostfritt stål och handtag i olivträ som växer väldigt långsamt, har få porer och är därför otroligt tåligt samt får ett unikt mönster.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Vintage

Se alla produkter
Massage

Massage från ELEEELS

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Rory Dobner

Se alla produkter
Bröstpumpar

Bröstpumpar från Neno

Se alla produkter