Sidan innehåller annonslänkar

Viski - Belmont Vinställ Geo Guld

-25%

Beställ Viski - Belmont Vinställ Geo Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Belmont Vinställ Geo Guld inom kategorin Vinställ.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.Läckert och effektfullt vinställ som både ger funktion och känsla till hemmet.

Se gärna också

Born in Sweden - Hex Vinställ 3 delar Svart

Hex vinställ består av moduler i obehandlad eller pulverlackerad aluminium, som du kan montera i den just den form som passar dig och ditt hem. Paketet inkluderar tre delar.

Vill du utöka ditt vinställ gör du det enkelt genom att köpa till fler Hex-moduler. Tillsammans med Hex monteringsskenor (säljs separat) kan du dessutom hänga ditt vinställ under ett skåp eller hylla.

Hex är formgiven av Matz Borgström för Born in Sweden och finns i flera färger. En modul har måttet 15,5 x 20 x 10 cm.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.