Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Äggkopp Northern Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Äggkopp i stengods, perfekt till frukostägget.Serien Raw från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Se gärna också

House Doctor - Pleat Äggkopp 4-pack Grå/Brun

Här är en omformulering av texten:Pleat Äggkopp från House Doctor ger en perfekt touch till din frukostdukning med sina fyra eleganta äggkoppar. Skapa en balans mellan avslappnad stil och noggrant utformade detaljer för att njuta av ett välkomponerat ägg under lugna morgnar.Serien Pleat från House Doctor är känd för sin stilfulla design med blanka insidor och matta, räfflade detaljer. Denna eleganta kontrast ger en tidlös charm som passar både för vardagliga och speciella tillfällen. Oavsett om det är en avslappnad fikastund, middag med nära och kära, eller en festlig tillställning, erbjuder Pleat-serien ett brett utbud av delar för att addera subtil men imponerande elegans till ditt bord.Dessutom är Pleat Äggkopparna diskmaskin- och mikrovågsugnssäkra för enkel användning och rengöring.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024