Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Arex LED plafond Ø260mm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Plafond Arex LED plafond Ø260mm Airam

Robust och prisvärd
Plafondserie med robusta och prisvärda tak- och väggarmaturer med låg profil avsedda för allmänbelysning.

Enkel att installera
Enkel installation då Arex kan installeras direkt i eldosan.

För torra och


Jämför produkt Airam Arex LED plafond Ø260mm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Airam Arex LED plafond Ø260mm i kategorin Airam här hos oss.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 110754
Visa fler

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Plafond

Plafond är ett plant innertak, ofta dekorerat med måleri, snideri eller stuckatur.Plafond kan också vara en typ av lampa där lampskärmen sitter nära taket och som riktar armaturens ljus mot taket.