Sidan innehåller annonslänkar

Airam Daisy IP20 växtbelysning timer

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Daisy IP20 vä;xtbelysning timer Airam Inomhusvä;xter ä;r en trend som bara vä;xer och vä;xer. Men hur kan du sä;kerstä;lla att dina vä;xter få;r rä;tt mä;ngd ljus fö;r att frodas på; bä;sta sä;tt? Det ä;r hä;r Airam Daisy vä;xtbelysning med timer kommer in i bilden.

Den ä;r perfekt fö;r odling inomhus, med IP20-skydd och tillverkad av hö;gkvalitativt rostfritt stå;l och plast i snygg vit fä;rg. Fyll ditt hem med grö;nskaDaisy vä;xtbelysning ä;r den perfekta lö;sningen fö;r att ge dina vä;xter rä;tt typ av ljus och hjä;lpa dem att vä;xa och frodas på; bä;sta sä;tt.

Oavsett om du har ö;rter, små; krukvä;xter eller grö;na plantor, så; kommer Daisy att ge dem allt de behö;ver fö;r att blomstra. Allt du behö;ver i en enda lampaMed Daisy vä;xtbelysning få;r du å;tta små; krukor fö;r att plantera dina frö;n, samt två; odlingslå;dor med sjä;lvvattnande kä;rl som gö;r det enkelt att kontrollera mä;ngden vatten.

Dessutom har lampan en automatisk timer som tä;nds i 16 timmar och slä;cks i 8 timmar, så; dina vä;xter alltid få;rrä;tt mä;ngd ljus. Rä;tt ljusspektrum fö;r dina vä;xterVä;xtbelysningen har en rö;dskiftande LED-vä;xtlampa som ger en optimal tillvä;xtmiljö; fö;r dina vä;xter å;ret om.

Enkel att installera och anvä;ndaDaisy vä;xtbelysning levereras komplett med transformator och har en av-/på;-knapp på; kabeln. Detta gö;r det lä;tt att komma igå;ng och anvä;nda den.

Ett må;ste fö;r alla vä;xtentusiasterDenna vä;xtbelysning ä;r den perfekta lö;sningen fö;r alla entusiaster som enkelt vill fylla sitt hem med grö;nska. Med en hö;jd på; 47,6 cm, en bredd på; 18,8 cm och en lä;ngd på; 45 cm passar den perfekt i de flesta hem. .

Bordslampor från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
RBA Sweden - Ljusbox LED 9x9 cm Svart

Bordslampor från RBA Sweden

Utforska allt inom Bordslampor från RBA Sweden.
Upp till 23% rabatt
Bjørn Wiinblad - Symphony Magic Lampskärm 20 cm Grå

Bordslampor från Bjørn Wiinblad

Missa inga bra priser på Bordslampor från Bjørn Wiinblad.
Upp till 35% rabatt
House Doctor - Opal Bordslampa 45 cm

Bordslampor från House Doctor

Missa inga bra priser på Bordslampor från House Doctor.
Upp till 34% rabatt
Watt & Veke - Buster Bordslampa 27 cm

Bordslampor från Watt & Veke

Visa produkter inom Bordslampor från Watt & Veke.
Upp till 27% rabatt
Design House Stockholm - Block Lamp mini Svart sladd

Bordslampor från Design House Stockholm

Se vad Design House Stockholm har inom Bordslampor.
Upp till 26% rabatt
Pluto Design - Nattlampa Mumin 13x16 cm Kram

Bordslampor från Pluto Design

Visa produkter inom Bordslampor från Pluto Design.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024