Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Flen LED IP44 aluminium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vädertålig vägglampa med effektfullt ljus
Flen-seriens moderna och tydligt inramade armaturer passar som belysning av tomt, fasad och uteplats. Den UV-skyddade polykarbonatkupan och pulverlackerade...


Beställ Airam Flen LED IP44 aluminium på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Flen LED IP44 aluminium inom kategorin Airam.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 113278
Visa fler

Från kunskapsbanken

Flen

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.