Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Nino LED

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bordslampa Nino LED Airam

Modern och flexibel
Modern och elegant bordslampa med integrerad led, vars mjuka och flexibla skaft gör att lampan kan riktas åt det håll du önskar.

Ladda mobilen
Bordslampa Nino har ett USB-uttag för laddning av mobila enheter och elektronik.

Dimmer


Jämför produkt Airam Nino LED online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Airam Nino LED i kategorin Airam här hos oss.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 110775
Visa fler

Från kunskapsbanken

Nino

Nino (georgiska: ნინო) är ett georgiskt kvinnonamn. Namnets innebörd är okänd, men det kommer möjligen från babylonsk och assyrisk fruktbarhetsgudinna, senare identifierad som Istar, som var den antika staden Nineves beskyddare. Namnet är populärt i Georgien på grund av ett gammalt georgiskt helgon, Sankt Nino. Namnet angliseras ofta till Nina, ett namn som har flera betydelser. Namnet är i dag Georgiens vanligaste kvinnonamn med 95 102 bärare (2010).

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.