Knabstrup Keramik - Colorit Tallrik 19 cm Rosa

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vi behöver verkligen en generös dos färg i våra liv, särskilt på våra matbord! Coloritserien är en färgsprakande systerserie till den tidlösa Knabstrupservisen från 1960-talet Tallrikarna i serien har en enkel och stilren design med en räfflad kant, och de finns i olika härliga nyanser som harmonierar fantastiskt när de blandas och matchas. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Assietter från andra varumärken

Upp till 61% rabatt
Iittala - Raami Serveringsset 2 delar Vit

Assietter från Iittala

Utforska allt inom Assietter från Iittala.
Upp till 60% rabatt
Denby - Impression Tallrik 17 cm Cream

Assietter från Denby

Utforska allt inom Assietter från Denby.
Upp till 50% rabatt
Marimekko - Oiva Leikko Tallrik 20 cm

Assietter från Marimekko

Här har vi samlat Assietter från Marimekko.
Upp till 45% rabatt
Rörstrand - Ostindia Tallrik flat 18 cm

Assietter från Rörstrand

Utforska allt inom Assietter från Rörstrand.
Upp till 40% rabatt
Serax - Base Tallrik låg 16 cm Vit blank

Assietter från Serax

Missa inga bra priser på Assietter från Serax.
Upp till 53% rabatt
Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Tallrik 20 cm Cream

Assietter från Broste Copenhagen

Missa inga bra priser på Assietter från Broste Copenhagen.

Se gärna också

Denby - Halo Tallrik 21 cm -19%

Handtillverkad tallrik med upphöjda kanter och ett vackert mönster med en diameter på 21 cm från den engelska keramiktillverkaren Denbys Halo-serie.

Denna modernt utformade tallrik är perfekt för mindre portioner eller för användning som salladstallrik, och med sin vackra design kommer den även att förhöja din matupplevelse exponentiellt. Tallrikens upphöjda kanter i kombination med det unika mönstret ger den ett alldeles speciellt djup och de höga kanterna gör tallriken perfekt för avnjutning av matigare sallader där man inte har sparat på dressingen. Tallriken, som är en del av Denbys Halo-kollektion, har ett exklusivt mönster som omsorgsfullt har tagits fram genom en rad processer där flera glasyrer kombineras för att sedan i ugnens hetta gå samman för att skapa ett exceptionellt resultat varje gång. Varje nytt exemplar får på så sätt unika detaljer i sitt mönster med naturliga variationer som sannerligen gör varje produkt i Halo-linjen till ett konstverk i sig. Tallriken har en diameter på 21 cm och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024