Knabstrup Keramik - Colorit Tallrik 19 cm Sand

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vi behöver verkligen en generös dos färg i våra liv, särskilt på våra matbord! Coloritserien är en färgsprakande systerserie till den tidlösa Knabstrupservisen från 1960-talet Tallrikarna i serien har en enkel och stilren design med en räfflad kant, och de finns i olika härliga nyanser som harmonierar fantastiskt när de blandas och matchas. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Assietter från andra varumärken

Upp till 61% rabatt
Iittala - Raami Serveringsset 2 delar Vit

Assietter från Iittala

Utforska allt inom Assietter från Iittala.
Upp till 60% rabatt
Denby - Impression Tallrik 17 cm Cream

Assietter från Denby

Utforska allt inom Assietter från Denby.
Upp till 50% rabatt
Marimekko - Oiva Leikko Tallrik 20 cm

Assietter från Marimekko

Här har vi samlat Assietter från Marimekko.
Upp till 45% rabatt
Rörstrand - Ostindia Tallrik flat 18 cm

Assietter från Rörstrand

Utforska allt inom Assietter från Rörstrand.
Upp till 40% rabatt
Serax - Base Tallrik låg 16 cm Vit blank

Assietter från Serax

Missa inga bra priser på Assietter från Serax.
Upp till 53% rabatt
Broste Copenhagen - Nordic Vanilla Tallrik 20 cm Cream

Assietter från Broste Copenhagen

Missa inga bra priser på Assietter från Broste Copenhagen.

Se gärna också

Rig-Tig - Moomin ABC Tallrik Djup 15 cm Vit/Salmon

Liten djup tallrik med ett siffermönster med Mumintema och en diameter på 15 cm från RIG-TIG.

Nu kan alla matstunder bli lärorika stunder för ditt barn med denna mindre djupa tallrik med ett roligt siffermönster från danska RIG-TIG. Den djupa tallriken från RIG-TIGs Mumin ABC-kollektion är speciellt formgiven för mindre händer och har mjukt upphöjda kanter och en perfekt rundad botten som gör det enkelt för ditt knytte att äta från den. När ditt barn har ätit färdigt kan matstunden förvandlas till en kul lärostund tack vare det fantasifulla siffermönstret som besmyckar skålens botten; här har alla karaktärer från Mumindalen samlats runt sina favoritsiffror och tillsammans inspirerar de till roliga sifferlekar som är perfekta för att väcka ditt barns intresse för matematik. Tallriken är tillverkad i BPA-fri polypropenplast som både är barnvänligt och hållbart och tål fall från matbordshöjder utan problem. Tallriken mäter 15 cm i diameter och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn. Tallriken finns i färgerna laxrosa och turkos.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024