Sidan innehåller annonslänkar

KAWAI - Ätpinnar Caved Wood 5-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Set med fem par ätpinnar i oljat trä. Pinnarna ska handdiskas.Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov.

De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas.

Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ätpinnar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
KAWAI - Ätpinnar Shiroiro Ivory

Ätpinnar från KAWAI

Här har vi samlat Ätpinnar från KAWAI.
Upp till 35% rabatt
Modern House - Nemo Chopsticks 23,5 cm Koppar

Ätpinnar från Modern House

Utforska allt inom Ätpinnar från Modern House.
Vargen & Thor - Kito Chopsticks 4-pack Onyx Svart

Ätpinnar från Vargen & Thor

Här har vi samlat Ätpinnar från Vargen & Thor.
Tokyo Design Studio - Ätpinnar Chopstick 5-pack Blå

Ätpinnar från Tokyo Design Studio

Visa produkter inom Ätpinnar från Tokyo Design Studio.

Se gärna också

KAWAI - Ätpinnar Brush 5-pack

Fem par ätpinnar från japanska Kawai. Pinnarna har penslat mönster i jordnära lugna färger. Kan diskas i maskin.

Kawai följer den japanska traditionen av chopsticks men försöker samtidigt möta det moderna samhällets behov. De tillverkar idag klassiska chopsticks för alla åldrar med en modern design och hållbart material som samtidigt ska vara praktiskt att använda.

Miokichi Kawai startade tillverkningen av Kawai’s chopsticks under 1943 i Obama City, Japan. Än idag finns tillverkningen i Obama City där 80% av Japans chopsticks tillverkas. Kawai använder sig av “Togidashi-metoden” i sin chopsticks-tillverkning, ett 400 års gammalt tillverkningssätt som är känt för vackra mönster och bra kvalité. För att få fram chopsticks av god kvalité lackas pinnarna i omgångar, ett japanskt hantverk som tar upp till sex månader.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024