Viski - Professional Ishacka treudd


Beställ Viski - Professional Ishacka treudd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Professional Ishacka treudd inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Produktinformation

Att hacka is blir mycket enkelt med denna ishacka från Viski. Den har ett format trähandtag och tre rostfria sylvassa metallspetsar.

Se gärna också

BoxInBag - Presnaps No.2

Med Presnaps No.2 får du en snaps därhemma som du kryddat alldeles själv eller så kan det bli den perfekta gå-bort-presenten. Varför inte både och?

No. 2 – fläderblommor, apelsinskal, kummin och kanel
Denna smaksättning är fyllig, blommig och har en frisk fläderkaraktär. Inslaget av kanel ger en lätt sötma.
Passar till gravad lax
Också mycket bra till sparris med hollandaisesås

Från BOXinBAG kommer serien Presnaps, ett resultat av mycket funderande och provsmakande av olika kombinationer av örter och bär. Serien innehåller än så länge tre smakkombinationer No.1, No.2 och No. 3. Enkelt, tydligt och öppnar för oändliga möjligheter.

Som namnet avslöjar är detta starten för den perfekta snapsen. Allt är förberett och det enda du behöver göra är att tillsätta svenskt renat brännvin.Perfekt till midsommar, kräftskivan, julen och andra festliga tillfällen, eller tillfällen du vill ska bli lite festliga. Bara följ dessa enkla instruktioner och låt dig väl smaka

1. Tillsätt brännvin/vodka och skaka flaskan
2. Låt dra i 24 timmar
3. Tillsätt 1/2 tsk socker
4. Sila av innan servering

Läs mer