Sidan innehåller annonslänkar

Landmann Klotgrill Ø57cm 11100

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klotgrill Ø 57 cm 11100 Landmann Klotgrillen Ø 57 cm 11100 frå;n Landmann ä;r en robust och tå;lig kolgrill som har en generö;s grillyta på; hela 53 cm i diameter. Den ä;r utrustad med ett fö;rkromat grillgaller med handtag samt en eldskå;l, lock och kolgaller i emalj fö;r optimal grillning.

Fö;rkromat grillgallerEtt grillgaller ä;r en av de viktigaste delarna av en grill, och valet av material kan på;verka bå;de livslä;ngden på; grillgallret och smaken på; maten som tillagas. En fö;rdel med grillens fö;rkromade grillgaller ä;r att ytan ä;r resistent mot rost och korrosion.

Det betyder att grillgallret hå;ller lä;ngre och inte behö;ver bytas ut lika ofta som andra grillgaller.Den slä;ta och jä;mna ytan på; det fö;rkromade grillgallret gö;r också; att matrester och fett inte fastnar lika lä;tt på; gallret, vilket gö;r det enklare att rengö;ra efter anvä;ndning. Detta ä;r sä;rskilt viktigt fö;r dig som grillar ofta och vill hå;lla grillen ren och frä;sch.

Dessutom kan grillmä;rkena på; maten bli mer framträ;dande med en slä;t yta, vilket ger en mer professionell och tilltalande presentation av maten. Emaljbelä;ggning i eldskå;lenEldskå;len ä;r också; en viktig del av grillen och ä;r den plats dä;r du lä;gger kol fö;r att skapa vä;rme.

Grillens emaljbelagda eldskå;l har flera fö;rdelar jä;mfö;rt med en grill utan emaljbelä;ggning.Emaljbelä;ggningen gö;r eldskå;len mer hå;llbar och motstå;ndskraftig mot rost, korrosion och sprickor. Dessutom bidrar den till att sprida vä;rmen jä;mnt ö;ver hela ytan, vilket gö;r att maten tillagas jä;mnt och effektivt.En annan fö;rdel med emaljbelä;ggningen ä;r att den gö;r rengö;ringen av eldskå;len enkel och smidig.

Aska och smuts kan enkelt sopas bort och rengö;ringen blir betydligt enklare jä;mfö;rt med en grill utan emaljbelä;ggning. Jä;mn och effektiv vä;rme med grillockDet emaljerade locket hjä;lper till att reglera temperaturen i grillen genom att hå;lla vä;rmen inne i grillen.

Detta gö;r att maten tillagas jä;mnt och effektivt. Tack vare grillens lock kan du också; enkelt rö;ka maten genom att anvä;nda trä;flis eller trä;kol.

Detta ger maten en lä;cker rö;ksmak och doft.Locket ger också; en lä;ngre hå;llbarhet fö;r grillen, eftersom det skyddar den mot vä;der och vind. Optimal vä;rmefö;rdelning med integrerade ventilationskontrollerKolgrillens integrerade ventilationskontroller ger mö;jlighet till optimal vä;rmefö;rdelning genom att reglera luftflö;det in i grillen och dä;rmed kontrollera temperaturen.

Ventilationskontrollerna gö;r det mö;jligt att justera mä;ngden syre som nå;r kolen, vilket i sin tur på;verkar temperaturen i grillen.En hö;gre mä;ngd syre ger hö;gre temperaturer och en lä;gre mä;ngd syre ger lä;gre temperaturer. Genom att justera ventilationskontrollerna kan du alltså; reglera temperaturen i grillen och få; en optimal vä;rmefö;rdelning.Detta ä;r sä;rskilt viktigt nä;r du grillar mat som behö;ver tillagas vid olika temperaturer, till exempel nä;r du vill grilla kö;tt som ska ha en rosa kä;rna eller grö;nsaker som behö;ver tillagas skonsamt.

Stå;r sä;kert och ä;r enkel att flytta runtDe tre stativbenen sä;kerstä;ller att grillen stå;r stadigt på; de flesta underlag och fö;rhindrar vingling och obalans nä;r du grillar.Kolgrillen vä;ger 10,6 kg och de praktiska hjulen och handtagen gö;r det lä;tt att flytta grillen till ö;nskad plats utan att behö;va ansträ;nga sig fö;r mycket. Detta kan vara sä;rskilt anvä;ndbart fö;r dig som vill ha mö;jlighet att flytta grillen runt i trä;dgå;rden eller på; uteplatsen, eller fö;r dig som behö;ver fö;rvara grillen på; en annan plats nä;r den inte anvä;nds.

Enkel rengö;ring och sä;ker hantering med smidig askuppsamlareDen praktiska asklå;dan fö;r fallande aska och glö;d ä;r en praktisk funktion som gö;r det enklare att rengö;ra grillen efter anvä;ndning. Aska och glö;d som faller ner frå;n kolgrillen kan annars bli smutsigt och svå;rt att ta bort om det hamnar på; marken eller golvet.Askuppsamlaren gö;r det också; lä;ttare att hantera askan och glö;den på; ett sä;kert sä;tt, eftersom det minskar risken fö;r att man brä;nner sig eller sprider glö;dande kol runt grillen. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024