Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Bestick 16-del set Mattstål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw Bestick 16-del set från Aida. Aida Raw är serien som kombinerar råa intryck med naturliga färger och material till en unik, snygg och enkel design i nordiskt stuk.Besticken från Aida är tillverkade av rostfritt stål och finns i färgerna Champagne, mattstål och mattsvart.

Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.I detta set ingår4 x kniv4 x sked4 x gaffel 4 x kaffeskedBestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Besticksetet blir en stilren och lite lyxig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Bestickset från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Hardanger Bestikk - Julie Grillbestick 12 delar

Bestickset från Hardanger Bestikk

Visa produkter inom Bestickset från Hardanger Bestikk.
Jean Dubost Laguiole - Grillbestick 24 delar Ekträ

Bestickset från Jean Dubost Laguiole

Utforska allt inom Bestickset från Jean Dubost Laguiole.
Vintage - Kaffeskedar och Tårtspade i Silver 12 st

Bestickset från Vintage

Visa produkter inom Bestickset från Vintage.

Se gärna också

Modern House - Spring Bestickset 24 delar Blank

Modern House design Spring är tillverkad av högkvalitativt 18/10 stål (med knivblad i 13/0), vilket är mycket motståndskraftigt mot fläckar och korrosion. Det är viktigt att notera att även de finaste legeringarna kan försvagas om de utsätts för frätande eller syrahaltig mat, salt, vatten med högt mineralinnehåll samt starka rengörings- och blekningsmedel. Med en sammansättning av 18% krom och 10% nickel är stålet i detta set av hög kvalitet och hållbart.Setet innehåller:- 6 knivar- 6 gafflar- 6 skedar- 6 teskedarDessa köksredskap är lämpliga för rengöring i diskmaskin för enkel och bekväm underhållning. Med Modern House design Spring får du inte bara stil och funktionalitet utan också hållbara och pålitliga köksredskap för din vardagliga användning.Observera följande för att förlänga bestickets livslängd:1. Skölj bort salt eller mat från besticken direkt efter användning. Detta för att undvika rost och andra fläckar som kan uppstå, särskilt från mat med högt syreinnehåll.2. Handdisk - använd varmt vatten med flytande diskmedel och skölj noggrant. Vattenavhärdare kan vara nödvändigt om vattnet har högt mineralinnehåll. Torka omedelbart efter tvätt med en mjuk trasa.3. Diskmaskin - Ta bort matrester innan besticken placeras i diskmaskinen. Ta ut besticken från diskmaskinen omedelbart efter torkning. Torka av fukt innan besticken läggs undan. Detta för att undvika rost och andra fläckar som kan uppstå.4. Tvål med skurmedel eller diskborste bör inte användas.5. Silverputsmedel får inte användas på stålbestick! Måltiden är en sinnesupplevelse, men även tillagningen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024