Klong - Gondolette Serveringsgaffel 6-pack

Beställ Klong - Gondolette Serveringsgaffel 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Gondolette Serveringsgaffel 6-pack inom kategorin Bestickset.

Produktinformation

Gondolette serveringsgafflar från Klong. Otroligt eleganta och perfekt som present! Säljs i 6-pack och kommer i en elegant presentförpackning.

Se gärna också

Laguiole - Bestickset 5 delar Olivträ -25%

Ett exklusivt handtillverkat set med 1 kniv, 1 gaffel, 1 sked, 1 dessertgaffel och 1 dessertsked med vackra handtag i olivträ från Laguiole en Aubrac.

Grillknivarna är perfekt för alla typer av kött och hela setet blir ett vackert tillskott till dukningen med de eleganta trähandtagen. Varje bestick tillverkas för hand av en och samma person vilket gör varje produkt unik. Besticken har två bolster i matt rostfritt stål med blad i blankt rostfritt stål, längst fram mot bladet pryds varje bestickdel med Laguiole en Aubracs mejslade bi.

Sedan 1829 har Laguiole en Aubrac tillverkat knivar i den lilla byn Laguiole i Frankrike och tillverkar världens bästa knivar enligt många. Laguiole en Aubrac bestick håller otroligt hög kvalitet och de lämnar därför livstidsgaranti på alla sina produkter. Besticken kommer i en lyxig trälåda i ek med integrerad magnet, vilket gör dem till en perfekt present. Bladen är gjorda av ett blankpolerat vasst rostfritt stål 12C27MOD. Då trä är ett levande material kan vissa skiftningar i färg förekomma. Olivträ växer väldigt långsamt, har få porer och är därför ett otroligt tåligt material med ett unikt mönster.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Kockums

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Vintage

Se alla produkter
Grytset

Grytset från Zwilling

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Demeyere

Se alla produkter