Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Salvia Bestickset 16 delar Blank

Beställ Klong - Salvia Bestickset 16 delar Blank på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Salvia Bestickset 16 delar Blank inom kategorin Bestickset.

Produktinformation

Köksserien Salvia är formgiven av Jonas Bohlin för Klong. Setet består av 16 delar 4 matgafflar, 4 matknivar, 4 matskedar och 4 teskedar.Tillverkad av blankpolerat rostfritt stål.

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Grillbestick 24 delar Ekträ -25%

Set med 24 grillbestick i rostfritt stål från franska Jean Dubost Laguiole.

Detta grillbestickset i sann Laguiole-stil har bestick för upp till 6 personer och kommer att förgylla dina grillkvällar i många år framåt. Besticken är helt gjorda i tåligt rostfritt stål med handtag som noggrant har utformats av Jean Dubosts hantverkare för att vara både eleganta och bekväma att hålla i. Med sin blankpolerade yta passar grillbesticken perfekt både för daglig användning och för de lite finare middagsbjudningarna. Besticken rengörs även enkelt i diskmaskin.

I setet ingår:
6 x Gafflar
6 x Knivar
6 x Soppskedar
6 x Teskedar

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vägglampor

Vägglampor från House Doctor

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Kockums

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Måttsatser

Måttsatser från Kockums

Se alla produkter