Produktinformation

Bosch VitaBoost High Speed Blender, nu i en ny uppdaterad version! Bosch VitaBoost är en kraftfull blender med en motor på 2,2 hästkrafter och en kanna i det extremt hållbara materialet tritan Enkel att rengöra och stilren som den är kan den stå framme i köket för att snabbt vara till tjänst.

Tack vare det BPA-fria materialet tritan, som tål upp till 80 graders värme, och den kraftfulla motorn är Bosch VitaBoost en blender som klarar av att mixa och tillaga allt från is och råa ingredienser till härligt lena soppor. Och blendern gör skäl för sitt namn High Speed – motorn på 1600 watt roterar 45 000 varv per minut med en rotationshastighet på över 400 km/h! Mixern kommer med en stamp som ger dig effektivare bearbetning av frysta eller trögflytande ingredienser

Bosch VitaBoost blender är en effektiv mixer som har allt – inte konstigt att Bosch blenders ofta utses till bäst i test. VitaBoost High Speed Blender 1600 W MMBH4P3B har steglös hastighetsinställning och pulsfunktion samt 3 automatiska program för smoothie, soppa och rengöring.

Blenders från andra varumärken

Elvita CPB5151X

Blenders från Elvita

Missa inga bra priser på Blenders från Elvita.
Bosch VitaBoost MMBH4P3B

Blenders från Bosch

Se produkter inom Blenders från Bosch.
Wilfa BLSP-1500S Xplode 1500 Auto

Blenders från Wilfa

Se vad Wilfa har inom Blenders.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024