Produktinformation

Hö;ghastighetsblender fö;r enkel blandning Elvita CPB5151X ä;r en riktig power blender med 1500 W motor och knivar som roterar med 40 000 varv/minut, vilket ä;r betydligt snabbare ä;n en vanlig blender. Det innebä;r att den ä;r utomordentlig med hå;rda ingredienser som du vill mixa.

Nö;tter, hå;rda grö;nsaker och frukter ä;r inga problem, och du behö;ver inte skä;ra dem innan du lä;gger dem i blendern. Den perfekta och noggranna blandningen gö;r att du kan få; ut maximalt med vitaminer och nä;ringsä;mnen.

Effektiva knivbladBlendern har sex knivblad i rostfritt stå;l. Den unika designen och den hö;gsta kvaliteten på; knivbladen, som sitter monterade i ett 3D-system, gö;r dem vä;ldigt effektiva.

De asymmetriskt arrangerade knivbladen genererar en virvelrö;relse som gö;r att ingredienserna snurrar runt i kannan och skä;rs snabbare och mer exakt. Ingredienserna stiger uppå;t och faller rakt tillbaka på; knivbladen.

GlaskannaDen hö;gkvalitativa glaskannan rymmer 1,5 liter. Eftersom den ä;r tillverkad av glas blir den lä;ttare att hå;lla ren och drar inte till sig dofter.

Dä;rmed blir den mer hygienisk. Glaskannan ä;r också; mer hå;llbar och blendern kan arbeta vid hö;gre temperaturer och knivbladen med hö;gre rotationshastighet.

DrinkprogramGenom att vä;lja detta lä;ge kommer din drink att vara perfekt slä;t och krä;mig, ä;ven av de mest krä;vande ingredienserna. Krossa isBlendern kan krossa ä;ven den hå;rdaste isen och hanterar enkelt frusen frukt.

Tillsä;tt is eller fryst frukt till milkshakes och njut! PulsMed pulslä;get snabbar knivbladet vä;xelvis upp och bromsas ner Det hjä;lper till att blanda de enskilda ingredienserna noggrant.

Hä;rigenom få;r du ett anvä;ndbart arbetslä;ge fö;r ingredienser som behö;ver strimlas gradvis eller som ä;r fö;r hå;rda fö;r att skä;ras i en jä;mn mixning. HastighetsjusteringHastighetsjusteringen tillå;ter bå;de dynamisk bearbetning av hå;rda grö;nsaker och frukter samt skonsam blandning av mjuka ingredienser.

Upptä;ck obegrä;nsade blandningsalternativ. Tyst och sä;kertVill du fö;rbereda en dryck på; morgonen utan att vä;cka hela hemmet? Elvita CPB5151X jobbar så; tyst att du inte kommer att stö;ra.

Du kan gö;ra din smoothie nä;r som helst. Enkel rengö;ringAlla lö;stagbara delar kan diskas i maskin, utom knivbladen som må;ste diskas fö;r sig.

Blenders från andra varumärken

Elvita CPB5151X

Blenders från Elvita

Missa inga bra priser på Blenders från Elvita.
Bosch VitaBoost MMBH4P3B

Blenders från Bosch

Visa produkter inom Blenders från Bosch.
Wilfa BLSP-1500S Xplode 1500 Auto

Blenders från Wilfa

Utforska allt inom Blenders från Wilfa.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024