KitchenAid - KitchenAid Artisan COTY K400 Blender 5KSB4026xHI 1,4 L Hibiskus

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

KitchenAid Artisan COTY K400 Blender 5KSB4026xHI 1,4 L i 2023 års edition med den härligt uppfriskande färgen Hibiskus. Artisan K400 Blender från KitchenAid har en stabil pressgjuten metallbas med en kraftfull 1.5 Peak HP Motor som hjälper dig oavsett vad det är du ska tillreda - smoothies, dressingar, soppor, krossad is.

Enkla intuitiva kontroller med 5 hastigheter, inklusive Pulse, 3 förinställda receptprogram (iscrush, isiga drycker, smoothie) samt ett självrengöringsprogram. K400-blandaren har ett smart designat blandningssystem (motor, kniv och kanna) som samverkar för att bearbeta hårda ingredienser, få jämnare resultat och skapa en perfekt konsistens och smak.

- Adaptiv 1,5 Peak HP motor med Intelli-speed som känner av innehållet och håller den optimala hastighetenför att processa alla ingredienser.- 3 mm tjocka unikt asymmetriskt blad i rostfritt stål, slipade och exakt vinklad för att optimera kraft och blandningsprestanda. Blandar i 4 distinkta vinklar som drar in ingredienserna i centrum av kannan för att klara av även det tuffaste ingredienser.

Kan diskas i diskmaskin.- 1,4 L enväggskanna, Graderad och räfflad glaskanna 5KSB2048JGA som viker tillbaka innehållet via bladen och skapar en kraftfull blandningsvirvel för att enkelt tackla tuffa ingredienser. Den fyrkantig formen med förstärkta inre ribbor öka turbulensen och kraften inuti kannan och de upphöjda inre hörnen tvingar fram ingredienser in i blandningsvirveln.

De avfasade övre hörnen gör det lätt att hälla upp ur kannan. Kan diskas i diskmaskin.- Ventilerat lock med fast tätning med avtagbart ingrediensmätlock (upp till 60 ml)Passar säkert på kannan vilket minimerar spill när den används.

Locket är tillverkat av silikon och är lätt att ta bort och att rengöra. Locket är BPA-fritt med en design som möjliggör att mäta och lägga till ingredienser under blandningen.

Kan diskas i diskmaskin.KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Blenders från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Raws - High Speed Blender X 4,0 Turbo 2380 W Vit

Blenders från Raws

Utforska allt inom Blenders från Raws.
Upp till 44% rabatt
Sabor - Ultimate Blender 1200 W

Blenders från Sabor

Se produkter inom Blenders från Sabor.
Upp till 7% rabatt
Sage - Sage Mugg 2 st till Boss To Go blender BPB550UK

Blenders från Sage

Visa produkter inom Blenders från Sage.
Upp till 40% rabatt
Bosch VitaPower Serie 4 MMB6384M

Blenders från Bosch

Se vad Bosch har inom Blenders.
Upp till 39% rabatt
Witt - Premium Power Blender Svart

Blenders från Witt

Utforska allt inom Blenders från Witt.
Upp till 20% rabatt
Vitamix - Tritankanna 2 L Wet Blade för Pro 750

Blenders från Vitamix

Utforska allt inom Blenders från Vitamix.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024