Sidan innehåller annonslänkar

KitchenAid - KitchenAid Tillbringare 1,6 L till K400 Artisan blender

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En fyrkantiga tillbringare av BPA-fri plast med tättslutande lock av silikon. Kannan rymmer 1,6 liter, har bekvämt handtag och en praktisk hällpip.

Insidan har ett ribbat mönster så att innehållet förs ner mot knivbladet för bästa kraft. De asymmetriska knivbladen mixar i fyra riktningar så att ingredienserna dras till kraftens mitt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Blenders från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Raws - High Speed Blender X 4,0 Turbo 2380 W Vit

Blenders från Raws

Utforska allt inom Blenders från Raws.
Upp till 43% rabatt
Sabor - Nutrinex Mixer 1000 W Borstat stål

Blenders från Sabor

Här har vi samlat Blenders från Sabor.
Upp till 7% rabatt
Sage - Sage Mugg 2 st till Boss To Go blender BPB550UK

Blenders från Sage

Visa produkter inom Blenders från Sage.
Upp till 39% rabatt
Witt - Premium Power Blender Svart

Blenders från Witt

Utforska allt inom Blenders från Witt.
Upp till 20% rabatt
Vitamix - Tritankanna 2 L Wet Blade för Pro 750

Blenders från Vitamix

Utforska allt inom Blenders från Vitamix.
Upp till 32% rabatt
Zwilling - Enfinigy Power Blender Pro 1200W 1,8 L Silver

Blenders från Zwilling

Utforska allt inom Blenders från Zwilling.

Se gärna också

Smeg Blender BLF03BLEU Svart

<h2>Blender BLF03BLEU Svart Smeg</h2> <p>Fr&aring;n n&auml;ringsrika smoothies till kr&auml;miga milkshakes och snabba soppor, denna m&aring;ngsidiga&nbsp;<a href="https://www.elon.se/koksapparater/blenders">blender</a>&nbsp;fr&aring;n&nbsp;<a href="https://www.elon.se/varumarken/smeg">Smeg</a>&nbsp;blandar ingredienser av olika konsistenser f&ouml;r att m&ouml;ta dina dagliga behov. Med sin ikoniska 50-talsstil och kraftfulla motor &auml;r denna blender det perfekta tillskottet till ditt k&ouml;k. Den kommer bl a med tritankanna, fyrbladig kniv, pulsfunktion och funktion f&ouml;r smoothies och iskross.</p> <p><strong>Perfekt blandning av stil och prestanda</strong><br />Smeg BLF03BLEU&nbsp;Blender kombinerar h&ouml;gpresterande blandning med en charmig retrodesign. Dess eleganta svarta f&auml;rg och blanka finish ger en touch av elegans till vilket k&ouml;k som helst. Denna blender &auml;r noggrant tillverkad med fokus p&aring; detaljer, vilket g&ouml;r den till ett riktigt blickf&aring;ng.</p> <p><strong>H&auml;lsosamma och l&auml;ckra smoothies</strong><br />Med Smeg Blender kan du skapa h&auml;lsosamma och l&auml;ckra smoothies p&aring; nolltid. Mixa f&auml;rska frukter, gr&ouml;nsaker och yoghurt till en n&auml;ringsrik och v&auml;lsmakande dryck som ger dig energi och n&auml;ring f&ouml;r hela dagen.</p> <p><strong>M&aring;ngsidig</strong><br />Denna blender levererar enast&aring;ende prestanda och erbjuder fyra olika hastigheter f&ouml;r att anpassa sig till olika recept och konsistenser. Dessutom har den fyra f&ouml;rinst&auml;llda program - Smoothie, Gr&ouml;n smoothie, Ice-Crush och Auto-clean - f&ouml;r att g&ouml;ra blandningsprocessen &auml;nnu enklare och smidigare.</p> <p><strong>Enkel att reng&ouml;ra och anv&auml;nda</strong><br />Smeg Blender &auml;r utrustad med en rad funktioner som underl&auml;ttar reng&ouml;ring och anv&auml;ndning. Den har en halkskyddad bas f&ouml;r stabilitet, en inbyggd sladdf&ouml;rvaring och ett enkelt knapp- och vredkontrollsystem.&nbsp;</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024