KitchenAid - KitchenAid To-Go Bägare + Minichopper 500 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En praktisk Take away-mugg som rymmer 500 ml och är helt BPA-fri. To-Go bägaren har dubbla användningsområden, först blandar du din smoothien i den och omvandlar den sen till en behållare du enkelt tar med dig.Passar till KitchenAid modell 5KSB4026. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Blenders från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Raws - High Speed Blender X 4,0 Turbo 2380 W Vit

Blenders från Raws

Utforska allt inom Blenders från Raws.
Upp till 43% rabatt
Sabor - Nutrinex Mixer 1000 W Borstat stål

Blenders från Sabor

Här har vi samlat Blenders från Sabor.
Upp till 7% rabatt
Sage - Sage Mugg 2 st till Boss To Go blender BPB550UK

Blenders från Sage

Visa produkter inom Blenders från Sage.
Upp till 39% rabatt
Witt - Premium Power Blender Svart

Blenders från Witt

Utforska allt inom Blenders från Witt.
Upp till 20% rabatt
Vitamix - Tritankanna 2 L Wet Blade för Pro 750

Blenders från Vitamix

Utforska allt inom Blenders från Vitamix.
Upp till 32% rabatt
Zwilling - Enfinigy Power Blender Pro 1200W 1,8 L Silver

Blenders från Zwilling

Utforska allt inom Blenders från Zwilling.

Se gärna också

Mixer fristående Blender PBF01BLEU svart Smeg

<h2>Blender PBF01BLEU svart Smeg</h2> <p>L&aring;t&nbsp;<a href="https://www.elon.se/varumarken/smeg">Smeg</a>&nbsp;Personal&nbsp;<a href="https://www.elon.se/koksapparater/blenders">blender</a>&nbsp;transportera dig tillbaka till 50-talet med dess svarta h&ouml;gblanka finish. Med en kraftfull motor och tv&aring; Tritan Renew BPA-fria flaskor p&aring; 600 ml var, kan du skapa h&auml;lsosamma drycker p&aring; nolltid.</p> <p><strong>Retrodesign f&ouml;r moderna k&ouml;k</strong><br />Smegs blender kombinerar retrostil med modern teknologi, vilket g&ouml;r den till den perfekta bordsdekorationen f&ouml;r ditt k&ouml;k. Den svarta h&ouml;gblanka finishen i kombination med de polerade kromdetaljerna ger en elegant touch till din inredning.</p> <p><strong>Kraftfull och effektiv</strong><br />Med en 300 W motor kan Smegs blender blanda och krossa. De rostfria knivbladen garanterar en j&auml;mn mixning och krossning varje g&aring;ng. Knivsetet &auml;r l&ouml;stagbart.</p> <p><strong>Tv&aring; Tritan Renew-flaskor</strong><br />Blendern kommer med tv&aring; Tritan Renew BPA-fria flaskor p&aring; 600 ml var. Blanda direkt i flaskan och ta med den n&auml;r du &auml;r p&aring; spr&aring;ng! Locket p&aring; flaskan g&ouml;r att dryckerna inte l&auml;cker och kan enkelt f&ouml;rvaras i kylsk&aring;pet.</p> <p><strong>Anv&auml;ndarv&auml;nlig och s&auml;ker</strong><br />Smegs blender &auml;r utformad f&ouml;r att vara enkel och s&auml;ker att anv&auml;nda. Med tv&aring; hastigheter och ett plastvred kan du enkelt justera hastigheten p&aring; mixningen. Den har ocks&aring; en &ouml;verhettningsskyddsfunktion och en s&auml;kerhetssp&auml;rr p&aring; motorn.</p> <p><strong>Milj&ouml;v&auml;nlig och h&aring;llbar</strong><br />Tritan Renew-materialet som anv&auml;nds f&ouml;r flaskorna inneh&aring;ller 50 % certifierat &aring;tervunnet inneh&aring;ll, vilket g&ouml;r Smegs Personal blender till ett milj&ouml;v&auml;nligt val. Med en slitstark plastkonstruktion och antiglidf&ouml;tter &auml;r den ocks&aring; byggd f&ouml;r att h&aring;lla och motst&aring; daglig anv&auml;ndning.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024