Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Kruka Trio Drop 18 cm Beige

Beställ Klong - Kruka Trio Drop 18 cm Beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Kruka Trio Drop 18 cm Beige inom kategorin Blomkrukor.

Produktinformation

Denna populära kruka Trio Drop från KLONG ger din blomma eller växt ett vackert och modernt hem. Krukans perforerade mönster låter skuggor skapas mellan den inre och yttre krukan vilket i sin tur ger en effekt av djup.

Den matta ytan i kombination med den neutrala, varma färgen gör att denna kruka passar in i alla hem, oavsett inredningsstil. Krukan finns i fler storlekar och mönster som är fina att kombinera.

Se gärna också

Bergs Potter - Parade Kruka/Fat 18 cm Grå -25%

Parade kruka från Bergs Potter, tillverkad av italiensk lera. Med sina raka linjer passar krukan in i de flesta inredningar.

Parade Pot är uppkallad efter The Parade House i Gisselfeld Castle Park, ett växthus som såg dagens ljus på London World Fair år 1851. Parade House är ritat av arkitekt Stig Lauritsen och tillhör Gisselfeld kloster. Lauritsen fick inspiration till Parade-krukan från forntida belgisk design. Parade Pot är den första krukan ur Bergs Potters botaniska serie.

Krukan passar både för inomhus- och utomhusbruk och har ett naturligt utseende som bara blir vackrare med tiden. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.

Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Cooee

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rörstrand

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Nordlux

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Gefle

Se alla produkter