Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Kruka Trio Square 18 cm Beige

Beställ Klong - Kruka Trio Square 18 cm Beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Kruka Trio Square 18 cm Beige inom kategorin Blomkrukor.

Produktinformation

Ge din växt ett vackert och stilrent hem med denna underbara kruka från KLONG. Krukan Trio Square är ett perfekt komplement till inredningen och passar alla inredningsstilar och växter.

Det genombrutna mönstret ger rummet en extra dimension och djup tack vare skuggorna som skapas mellan den inre och yttre krukan. Krukan finns i fler storlekar och mönster som är fina att kombinera.

Se gärna också

Bergs Potter - Helena Kruka/Fat 12 cm Pärlgrå -21%

Kruka med fat ur serien Helena från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Mönstret i överkanten liknar en spetskant och ger krukan ett mjukt och klassiskt utseende.

Krukans design skapades redan på 1800-talet i Lazio-regionen norr om Rom, av en av de ledande keramikerna, Roberto Rosso. Han hämtade inspiration från de forntida grekiska mönster som var populära då. Nu finns den åter i produktion som serien Helena tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr, i flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk. Krukan tillverkas och glaseras för hand, vilket gör varje exemplar helt unikt.

Det bästa du kan ge dina växter är, förutom vatten och solljus då, en lerkruka av hög kvalitet. Korrekt dränering ger rötterna utrymme att andas, och högkvalitativ lera håller kvar fukten de behöver. Krukorna från Bergs Potter bränns vid en mycket hög temperatur, vilket ger dem en naturlig hållbarhet och genom en speciell behandling säkerställs att faten är helt vattentäta.

Detta är en kruka du kommer glädjas åt under lång tid framöver, tidlös, klassisk och mycket vacker.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Rosendahl

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Afroart

Se alla produkter
Krokar och förvaring

Krokar och förvaring från Hay

Se alla produkter