Sidan innehåller annonslänkar

Rosendahl - Blomkruka 12 cm Grön

Beställ Rosendahl - Blomkruka 12 cm Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Blomkruka 12 cm Grön inom kategorin Blomkrukor.

Produktinformation

Med den smarta krukan från danska Rosendahl tillför även krukan ett grönt tänk till dina planteringar. Krukan är tillverkad av 100% återvunnen PET-plast och ingår i Rosendahls serie RO, en serie som fokuserar på återanvändning.

Den återvunna plasten kommer från danska hushåll och krukan är helt tillverkad i Danmark.Det går lika bra att använda krukan inomhus som utomhus då den är frosttålig samt har markeringar i botten om du önskar göra dräneringshål. Krukan som är designad av Signe Wenneberg finns i flera färger och storlekar och har en dekorativt marmorerad yta.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Blomkrukor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Bergs Potter - Helena Kruka/Fat 12 cm Rosa

Blomkrukor från Bergs Potter

Missa inga bra priser på Blomkrukor från Bergs Potter.
Upp till 30% rabatt
Byon - Line Kruka 16,5x15,5 cm Vit

Blomkrukor från Byon

Här har vi samlat Blomkrukor från Byon.
Upp till 30% rabatt
Umbra - Bolo Kruka Hängande Vit

Blomkrukor från Umbra

Visa produkter inom Blomkrukor från Umbra.
Upp till 32% rabatt
Iittala - Nappula Kruka 23 cm Vit

Blomkrukor från Iittala

Här har vi samlat Blomkrukor från Iittala.
Upp till 44% rabatt
Gustavsberg - SÅLD Ytterfoder Prins Eugene Waldemarsudde

Blomkrukor från Gustavsberg

Missa inga bra priser på Blomkrukor från Gustavsberg.
Upp till 25% rabatt
Denby - Studio Grey Accent Kruka 67 cl

Blomkrukor från Denby

Visa produkter inom Blomkrukor från Denby.

Se gärna också

Bergs Potter - Helena Kruka/Fat 18 cm Pärlgrå -25%

Kruka med fat ur serien Helena från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Mönstret i överkanten liknar en spetskant och ger krukan ett mjukt och klassiskt utseende.

Krukans design skapades redan på 1800-talet i Lazio-regionen norr om Rom, av en av de ledande keramikerna, Roberto Rosso. Han hämtade inspiration från de forntida grekiska mönster som var populära då. Nu finns den åter i produktion som serien Helena tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr, i flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk. Krukan tillverkas och glaseras för hand, vilket gör varje exemplar helt unikt.

Det bästa du kan ge dina växter är, förutom vatten och solljus då, en lerkruka av hög kvalitet. Korrekt dränering ger rötterna utrymme att andas, och högkvalitativ lera håller kvar fukten de behöver. Krukorna från Bergs Potter bränns vid en mycket hög temperatur, vilket ger dem en naturlig hållbarhet och genom en speciell behandling säkerställs att faten är helt vattentäta.

Detta är en kruka du kommer glädjas åt under lång tid framöver, tidlös, klassisk och mycket vacker.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023