Sidan innehåller annonslänkar

Rosendahl - Blomkruka 24 cm Grön

Beställ Rosendahl - Blomkruka 24 cm Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Blomkruka 24 cm Grön inom kategorin Blomkrukor.

Produktinformation

Blomkruka 24 cm från Rosendahl har en organisk finish och en marmorerad ytstruktur som ger en naturlig look. Den är brottsäker och frostbeständig ned till 20 minusgrader och kan därför användas både inom- och utomhus. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Blomkrukor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Bergs Potter - Helena Kruka/Fat 12 cm Rosa

Blomkrukor från Bergs Potter

Missa inga bra priser på Blomkrukor från Bergs Potter.
Upp till 30% rabatt
Byon - Line Kruka 16,5x15,5 cm Vit

Blomkrukor från Byon

Här har vi samlat Blomkrukor från Byon.
Upp till 30% rabatt
Umbra - Bolo Kruka Hängande Vit

Blomkrukor från Umbra

Visa produkter inom Blomkrukor från Umbra.
Upp till 32% rabatt
Iittala - Nappula Kruka 23 cm Vit

Blomkrukor från Iittala

Här har vi samlat Blomkrukor från Iittala.
Upp till 44% rabatt
Gustavsberg - SÅLD Ytterfoder Prins Eugene Waldemarsudde

Blomkrukor från Gustavsberg

Missa inga bra priser på Blomkrukor från Gustavsberg.
Upp till 25% rabatt
Denby - Studio Grey Accent Kruka 67 cl

Blomkrukor från Denby

Visa produkter inom Blomkrukor från Denby.

Se gärna också

Bergs Potter - Parade Kruka/Fat 15 cm Grå

Parade kruka från Bergs Potter, tillverkad av italiensk lera. Med sina raka linjer passar krukan in i de flesta inredningar.

Parade Pot är uppkallad efter The Parade House i Gisselfeld Castle Park, ett växthus som såg dagens ljus på London World Fair år 1851. Parade House är ritat av arkitekt Stig Lauritsen och tillhör Gisselfeld kloster. Lauritsen fick inspiration till Parade-krukan från forntida belgisk design. Parade Pot är den första krukan ur Bergs Potters botaniska serie.

Krukan passar både för inomhus- och utomhusbruk och har ett naturligt utseende som bara blir vackrare med tiden. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.

Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023