Klong - Patina Oljelampa Liten Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En unik oljelampa från Klong som ger en sofistikerad känsla till hemmet. Finns i många olika färger och storlekar.

Perfekt gåva till dig själv eller någon annan.– Använd lampolja i oljelampan, till exempel Festival lampolja. Fyll på genom att ta loss glasröret och skruva av brännaren.– Låt den nedre delen av veken suga åt sig olja i 15 min innan du tänder lampan.– För att veken ska brinna jämnt måste veken sitta rakt i brännaren.

Justera veken med fingrarna eller trimma veken med sax eller kniv tills den sitter jämnt i brännaren.– Tänd veken och justera längden med vridknappen, endast ett par millimeter av veken ska vara synlig. En för hög låga kan sota.– Tänk på att se till att veken alltid är dränkt i olja av god kvalitet, så att den inte torkar ut och brinner upp. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bords- och vägglyktor från andra varumärken

Stelton - EM Oljelampa 18 cm

Bords- och vägglyktor från Stelton

Här har vi samlat Bords- och vägglyktor från Stelton.
Tenderflame - Erica Lykta Vit

Bords- och vägglyktor från Tenderflame

Visa produkter inom Bords- och vägglyktor från Tenderflame.
Holmegaard - ARC Lanterna 39 cm

Bords- och vägglyktor från Holmegaard

Se produkter inom Bords- och vägglyktor från Holmegaard.
Klong - Patina Oljelampa Liten Blå

Bords- och vägglyktor från Klong

Utforska allt inom Bords- och vägglyktor från Klong.
Strömshaga - Fotogenlampa Rak Stor Plåt Vit

Bords- och vägglyktor från Strömshaga

Se produkter inom Bords- och vägglyktor från Strömshaga.

Se gärna också

Tenderflame - Carnation Bordsspis Svart

TenderFlame Carnation Bordsspis är en fristående eldstad som blir en värmande och iögonfallande fokuspunkt i ditt hem var du än väljer att placera den. TenderFlame Carnation Bordsspis ger dig levande lågor och går lika bra att placera på altanen som i vardagsrummet. TenderFlame Carnation Bordsspis avger en värme på ca 1100 watt och med en fyllning av det rent brinnande bränslet TenderFuel brinner TenderFlame Carnation Bordsspis säkert utan att ge ifrån sig några gifter, sot eller obehaglig rök i upp till cirka 5 timmar.

Likaväl som andra produkter från TenderFlame behöver TenderFlame Carnation det säkra och miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024